Paul Blokdijk geeft presentatie bij VVNA

Presentatie Paul Blokdijk bij de VVNA.

De clubavond van 12 november stond in het teken van een presentatie van Paul Blokdijk. Veel leden van de VVNA waren gekomen om het een en ander te horen over het leven onder water in onze Nederlandse wateren. Na wat aanvankelijke technisch opstartproblemen opende Paul met een overzicht van het voedsel dat de inheemse vis tot zich neemt. Tot veler verbazing was dit meer dat dat de roofvis alleen maar vis eet en de witvis alleen maar insecten. Daarna werd het dierlijk leven in kaart gebracht aan de hand een globale indeling.  Wormen, slakken, kevers, spinnen, haften en wantsen in diverse stadia passeerden de revue. Uiteraard legde Paul een directe relatie met diverse bindpatronen en de ervaringen die hij daarmee heeft aan de waterkant.

De 2 uur die ervoor waren uitgetrokken vlogen voorbij en na afloop kon  Cor van Tongeren namens de bindcommissie de hartelijke dankzegging namens alle aanwezige leden overbrengen. Dit gepaard gaande met een bloemetje voor Jo en een flesje wijn voor Paul.

You are here: Home Nieuws Paul Blokdijk geeft presentatie bij VVNA