Snoekwedstrijd VVNA 2014

Zaterdag 4 oktober 2014

Mijn ervaringen vanuit voorgaande snoekwedstrijden: Dikke jas en hou rekening met wind en buien. Hoe anders deze dag. Een bijna nazomerdag. De jas kon in de auto blijven. Een temperatuur van de boven 20 graden en een windje uit Oost Zuid Oost. Het Oranjekanaal bij sluis 4 wederom het verzamelpunt voor een aantal leden van onze club die de snoek te lijf wilde. Eerst maar even op de foto. Daarna verspreidden we ons links en rechts om de streamers te water te laten. Het intensieve (fiets)verkeer, de brede strook waterplanten en de bij vlagen aanwakkerende wind vroegen veel aandacht en concentratie van de vissers. De snoeken bleven rustig. Niemand wist een aanbeet te melden tot 5 minuten voor het einde Henderikus een snoekje van 52 cm wist te haken. Hij was daarmee spekkoper.

Om 17.00 verzamelden we ons bij Zaal Wielens te Noord Sleen voor een heerlijke snert afsluiting. Hier overhandigde Jan Kuipers de wisselbokaal aan Henderikus. Een mooie en gezellige dag was daarmee ten einde. Volgende jaar beter. Voor wat betreft de snoeken dan, want het weer mag volgend jaar van mij wel weer zo heerlijk zijn.

Ferdy

You are here: Home Nieuws Snoekwedstrijd VVNA 2014